Fénylánc ? 2013. december 21.

Hatodszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. Hat a hatás, a hatalom száma, de ki érdemli meg a hatalmat egy szétesett, mindenre méltatlan világban? Létezik egy elfeledett, traktorokkal, mérgekkel, abortuszokkal agyonkínzott hatalom, aki minden élet kapuja. Mindnyájan anyától születtünk, mindnyájunkat az anyaföld fogad be. Mindig őt hívtuk segítségül baj esetén: NAGYBOLDOGASSZONY! Emeljük méltó helyére a női teremtőerőt, tisztítsuk meg, szenteljük újra önmagunkban és másokban. Tegyük boldoggá pótcselekvő asszonyainkat, a TV elé dobott nagymamákat, a tönkretett Földanyánkat? Öltöztessük újra napba Babba Máriát!

Minden leánygyermek királylánynak rajzolja magát, akinek haja sátra alatt, szoknyája harangjában rejtve ott lapul a virág ? a világ, melyet majd világra hoz és felnevel. Minden fiúgyermek királyfinak rajzolja magát, aki táltos lovon, kivont karddal megy kiszabadítani a királylányt a sárkány fogságából? MA MINDEN KIRÁLYLÁNY A SÁRKÁNY FOGSÁGÁBAN SENYVED! A Tesco pénztárában görnyed, betarthatatlan rendeleteket fogalmaz neontól gyulladt szemmel, vagy agymosottan révül a TV villódzó fényeire. A női minőséget az Isten nem erre teremtette! Lányok, asszonyok NEMesedjetek! Mondjatok nemet a karrierre, a botoxra és a műkörömre, tisztuljatok meg, hogy megtisztíthassátok a világot! Ne engedjétek elpusztítani, beszennyezni azt a virágot, amely a méhetekből fakad!

Férfiak, férjek, váljunk vitézzé!  Szabadítsuk ki asszonyainkat, lányainkat, anyáinkat! Védjük, óvjuk, emeljük őket magunk körül. Ne hazudozzunk, ne féljünk, és ne hagyjuk fél-elemben a ránk bízott lelkeket! Legyünk újra tengellyé, amire támaszkodni lehet és érdemes! Váljunk mindnyájan újra gyermekké, ne engedjük, hogy végleg megöljék álmainkat!

Találd meg a környék számodra legfontosabb helyét, jelöld be a www.fenylanc.uw.hu térképen, a többit bízd a Teremtőre. Legyen ezen a szent éjszakán KÖZÖS ÉG, énekeljetek, beszélgessetek, vagy hallgassatok ? de együtt! Bárhol élsz, és bárki vagy, kívánom, hogy a legsötétebb éjszakán Te is megtapasztalhasd: nem vagy egyedül.

Én, Géczy Gábor a hajdani kisfiú álmaiért rakom a tüzet, viszem a Fényt      ? 2013 legsötétebb éjszakáján.

MAG: www.magtar.huFénylánc: http://fenylanc.uw.hu/

­
This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!